Zorgprofessional

Meest bezochte pagina's

Voor zorgprofessionals

In Vlaardingen werken de wijkteams intensief samen met partners. Bijvoorbeeld met huisartsen, wijkcentra, scholen, woningbouwverenigingen en vrijwilligers in de wijk. Samen zorgen we voor een sterke basis voor inwoners die tijdelijk een steuntje in de rug nodig hebben. Iedereen moet veilig en gezond kunnen opgroeien, zichzelf kunnen ontwikkelen en kunnen meedoen! Vanaf 1 januari is Mevis de nieuwe zorgaanbieder voor jeugdhulp.

Iemand aanmelden!

Ben je een zorgprofessional en wil je iemand aanmelden bij de Wijkteams Vlaardingen? Dat kan via het aanmeldformulier!

Over de wijkteams

De Wijkteams Vlaardingen werken in opdracht van de gemeente Vlaardingen. De partijen die samen de wijkteams vormen zijn:

Kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk

testDe Wijkteams Vlaardingen ontvingen als eerste in Nederland het kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en verbeteren onze werkprocessen continu. Zo kunnen wij de inwoners van Vlaardingen zo goed mogelijk van dienst zijn.

Meer informatie over de wijkteams

Onze medewerkers zijn op verschillende plekken in de wijken te vinden. Bijvoorbeeld in de wijkbus, bij huisartsen of op de scholen. Heb je vragen aan de Wijkteams Vlaardingen? Wil je samenwerken of meer informatie? Neem contact op met de wijkteams! Wil je onze folder of ander informatiemateriaal om te verspreiden onder de inwoners? Mail dan naar info@wijkteamsvlaardingen.nl.

Werken bij de Wijkteams Vlaardingen

De Wijkteams Vlaardingen zoeken regelmatig versterking. Wil jij ons team versterken? Stuur vrijblijvend je cv en motivatie op. Of neem voor meer informatie contact op met de manager van de wijkteams via 010 435 1022 of info@wijkteamsvlaardingen.nl.