Over de wijkteams

Over de wijkteams

Geldzorgen, relatieproblemen, eenzaamheid. Als je hiermee te maken hebt, is het fijn als er iemand naar je luistert. Iemand die met je meedenkt en je verder helpt. Bij de Wijkteams Vlaardingen kun je terecht met al je vragen. Ook als je bijvoorbeeld moeite hebt met zelfstandig wonen. Wanneer je thuis of op school problemen hebt. Of wanneer je ideeën hebt over jouw wijk. Dus wacht niet te lang en kom langs!

Nieuws

 • Vanaf 18 oktober 2021 wijzigen de inloopspreekuurtijden van Wijkteams Vlaardingen

  15 oktober 2021

  Tijdens de sluiting van de inloopsreekuren is er door de Wijkteams Vlaardingen gekeken hoe wij voor u als inwoner beter bereikbaar kunnen zijn. Om ervoor te zorgen dat we voor u makkelijk en dichtbij te bereiken zijn, worden de tijden van de inloopspreekuren vanaf 18 oktober a.s. anders. Ook zullen wij onze bereikbaarheid binnenkort uitbreiden met een mogelijkheid om contact op te nemen via WhatsApp.

 • Update 9 oktober: extra maatregel: vrije inloop tijdelijk niet mogelijk

  09 oktober 2020

  Omdat het aantal besmettingen helaas nog steeds stijgt en we het risico op besmetting voor onze medewerkers en cliënten zoveel mogelijk willen verkleinen, is besloten om per 12 oktober 2020 de vrije inloop van cliënten te beperken. De inloopspreekuren in de wijken leggen we tijdelijk stil.

 • Gemeente zorgt voor 24-uurs opvang

  18 maart 2020

  Gemeenten hebben van de rijksoverheid het verzoek gekregen om 24-uursopvang te regelen voor kinderen van ouders in cruciale beroepen. Met ingang van woensdag 18 maart coördineert ook Vlaardingen de 24-uursnoodopvang voor kinderen tot 14 jaar.

Wijkteams Vlaardingen

Heb je vragen over zorg, opvoeden, relaties of geldzaken? Loop je tegen problemen aan waar je zelf niet uitkomt? Dan kun je terecht bij de Wijkteams Vlaardingen. Onze medewerkers helpen je graag verder. Door te luisteren, mee te denken, je te ondersteunen en je zo nodig te verwijzen naar specialisten. Kom langs of bel ons via telefoonnummer:

010 473 1033!

Lees meer over de Wijkteams en hun werkwijze

 

 

test

"Het gaat goed met me!"
Angelina vertelt over haar ervaring met het Wijkteam.

Lees de verhalen van mensen die het wijkteam inschakelden