Over de wijkteams

Over de wijkteams

Geldzorgen, relatieproblemen, eenzaamheid. Als je hiermee te maken hebt, is het fijn als er iemand naar je luistert. Iemand die met je meedenkt en je verder helpt. Bij de Wijkteams Vlaardingen kun je terecht met al je vragen. Ook als je bijvoorbeeld moeite hebt met zelfstandig wonen. Wanneer je thuis of op school problemen hebt. Of wanneer je ideeën hebt over jouw wijk. Dus wacht niet te lang en kom langs!

Nieuws

  • Update 9 oktober: extra maatregel: vrije inloop tijdelijk niet mogelijk

    09 oktober 2020

    Omdat het aantal besmettingen helaas nog steeds stijgt en we het risico op besmetting voor onze medewerkers en cliënten zoveel mogelijk willen verkleinen, is besloten om per 12 oktober 2020 de vrije inloop van cliënten te beperken. De inloopspreekuren in de wijken leggen we tijdelijk stil.

  • Gemeente zorgt voor 24-uurs opvang

    18 maart 2020

    Gemeenten hebben van de rijksoverheid het verzoek gekregen om 24-uursopvang te regelen voor kinderen van ouders in cruciale beroepen. Met ingang van woensdag 18 maart coördineert ook Vlaardingen de 24-uursnoodopvang voor kinderen tot 14 jaar.

Wijkteams Vlaardingen

Heb je vragen over zorg, opvoeden, relaties of geldzaken? Loop je tegen problemen aan waar je zelf niet uitkomt? Dan kun je terecht bij de Wijkteams Vlaardingen. Onze medewerkers helpen je graag verder. Door te luisteren, mee te denken, je te ondersteunen en je zo nodig te verwijzen naar specialisten. Kom langs of bel ons via telefoonnummer:

010 473 1033!

Lees meer over de Wijkteams en hun werkwijze

 

 

test

"Het gaat goed met me!"
Angelina vertelt over haar ervaring met het Wijkteam.

Lees de verhalen van mensen die het wijkteam inschakelden